Ulaş Belediyesi sosyal faaliyet çalışmaları kapsamında 8-12 yaş arası çocuklar için futbol kursu törenle açıldı.   Ulaş Gölü mesire alanında ki Kapalı Halı Sahada 30 öğrencinin kurs göreceği futbol kursu açılışını Kaymakam Mahmut Sami Yılmaz ve Ulaş Belediye Başkanı İsrafil Göçgün gerçekleştirdi. Açılış töreninde konuşan  Kaymakam Yılmaz , futbol kursunun  açılmasından dolayı  duyduğu memnuniyeti dile getirerek,Başkan Göçgün'e teşekkür etti Yılmaz ,  " Spor aynı zamanda bir disiplindir. Sağlıklı ve disiplinli nesiller yetiştirmek istiyorsak, çocukları  küçük yaştan itibaren spora da alıştırmamız lazım. Sporu hayatlarının bir parçası haline getirmek için bu tip organizasyonların önemli olduğunu vurgulayarak .bu kursun  İlçemiz çocuklarına hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Başkan Göçgün ise , Futbol kursuna katılan öğrencilerin heyecanlı olmaları gözlerimizden kaçmadı en az bizde onlar kadar heyecanlandık  bu projemizle öğrencilerimizin güven, arkadaşlık bilincini ve okuldan arda kalan zamanlarını futbol oynayarak stres atacaklarını söyleyen Göçgün Kursun 11 Haziranda sona ereceğini belirterek belediye olarak sosyal faaliyetler kapsamında buna benzer sportif faaliyetlerin devam edeceğini söyledi.

8-12 YAŞ FUTBOL KURSU AÇILDI