Ulaş AK Parti İlçe Teşkilatının Öğretmeevinde düzenlediği etkinliğe AK Parti Sivas Milletvekili Sn. Hilmi Bilgin, İlçe Belediye Başkanımız Sn. İsrafil Göçgün, İl ve İlçe Teşkilat yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı. Yemekte konuşan Başkan Göçgün; Referandumda  neden EVET diyeceklerini belirterek; Türkiyenin, Cumhuriyet tarihi boyunca atılımlarını, yatırımlarını ve gerçek manada gelişmesini hep tek başına iktidar dönemlerinde yaptığını, Demokrasiye geçiş olarak kabul edebileceğimiz Demokrat Parti ve Adnan Menderes döneminden bu güne bakıldığında bunun bir tesadüf olmadığını belirterek,refrandumda evet çıkması durumunda; halkın oyu ile seçilen bir Cumhurbaşkanı olacağını ve daha hızlı kararlar alabilen , koalisyon ihtimali olmayan yeni bir sistemin Türkiyeyi daha güçlü kılacağını ifade etti.

İlçe Teşkilat Yemeği