Çanakkale Zaferi’nin anlamını ve tarihi önemini gençlere aşılamak amacıyla İlçe Kaymakamlığımız ve Belediyemizin girişimleriyle ortaklaşa düzenlenen Çanakkale Gezisi bugün (06.05.2016) Belediye Başkanımız Sn. İsrafil GÖÇGÜN, İlçe İdare Amirleri ve veliler tarafından geziye katılacak olan öğrenci grubunun Çanakkalaye uğurlanması ile başladı.  Ülkemizin kazandığı destansı zaferi yerinde görme imkanı elde edecek olan öğrencilerimiz,  Savaşın yaşandığı tarihi mekanları gezecek ve bu önemli zafer hakkında geniş kapsamlı bilgi sahibi olacaklar. Gezi için girişimlerde bulunan İlçe Kaymakamımız Sn. Orhan ALTUN’a ve katkılarıyla destek olan İstanbul Sancaktepe Belediyesine Belediyemiz adına teşekkür ederiz.

ÇANAKKALE GEZİSİ