Belediye Başkanımız Sayın İsrafil Göçgün geçtiğimiz hafta Kanal A'da yayınlanan Ekoshow programının konuğuydu. Başkan Göçgün programda Ulaş'ın Coğrafi konumu itibariyle özel teşebbüslerin (Maden, Hayvancılık, Tarım gibi ) youğun olduğu ve gelecekte önemli Devlet yatırımlarının planlandığı bir İlçe olduğunu belirtti. 2014-2016 yıllarının temel ihtiyaçları karşılayacak olan alt yapı çalışmalarına ayrıldığını vurgulayan Göçgün, 2016 yılından itibaren insanların sosyal ve kültürel yaşantılarına ağırlık vereceklerini söyledi. Gerçekleştirdikleri ve gelecekte planladıkları projelerden bahseden Başkan Göçgün, çok önemli bir yatırım olan Lojistik Merkezi ve 2. Organize Sanayii Bölgesinin Ulaş İlçemize kurulacağını, bu yatırımla beraber İlçe halkının refah ve huzur düzeyinin artacağına vurgu yaptı. 2018'den itibaren ise Ulaş'ı her Ulaş'lının gurur duyacağı bir geleceğin beklediğini ve bu konuda tüm hemşehrilerinin emin olabileceklerini söyledi.

BAŞKAN GÖÇGÜN KANAL A' DA