İlçedeki spor salonunda düzenlenen fuarın açılışını İlçe Kaymakamımız Sn. Orhan Altun yaptı. Kaymamakımımızın, açılışta yaptığı konuşmada, öğrencilerin tutumlu olma ve kitap okuma alışkanlığını geliştirmeleri noktasında bu projenin başlatıldığını söyledi. İlçede 3 gün sürecek kültürel bir etkinliği düzenleyerek okuma şenliği hedeflediklerini belirten Altun, "Kaymakamlığımızın bünyesinde kitap fuarını ilçe merkezi ve köylerimizde bulunan tüm öğrencilerimiz gezme fırsatı buldu. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bin 438 öğrencimize kartondan kitap kumbarası dağıttık. Öğrencilerimizin biriktirdikleri harçlıklarının yanında Kaymakamlık tarafından da 20 lira değerinde hediye çeki verdik. Dolayısıyla tüm öğrencilerin kitap fuarında istedikleri kitapları alma imkanı oldu. Yine köylerimizden gelen tüm öğrencilerimizi ücretsiz olarak taşındı ve öğle yemeği ikram edildi" diye konuştu. Altun, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.Fuarın açılışına, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Erkan Özkan, İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Mehmet Dursun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Aslan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bülent Çezik, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kitap Kumbaram Projesi Kapsamında Kitap Fuarı Açıldı