Sivas Valimiz Sayın Salih AYHAN Belediyemizi ziyaret etti. İlçemizdeki çalışmalar hakkında İlçemiz Kaymakam Vekili Halil DALAK ve Belediye Başkanımız Turan İLBEY’den bilgi aldı. Sayın Valimiz, İlçemiz Kaymakam Vekili Sn Halil DALAK, Belediye Başkanımız Sn Turan İLBEY, Sn İl Jandarma Komutanı, Sn İl Emniyet Müdürü, Sn İl Tarım Müdürü, Sn Karayolları Müdürü, Sn DDY Müdürü ve Daire amirleri ile birlikte İlçemizin sorunlarına ilişkin yerinde incelemelerde bulundu. İlçemizin ve vatandaşlarımızın başlıca sıkıntılarından olan Ulaş’a 2. Alternatif Yolun açılması konusunda,  Belediyemiz Akaryakıt İstasyonuna girişte sıkıntı çeken vatandaşlarımız için Tigem tarafından yan yol açılması hususunda ve İlçemizde Tarım ve Hayvancılığın canlanması açısından büyük önem taşıyan Ahırlar Bölgesi Projesinin hızlandırılması hususunda çalışmaların başlatılması için talimatlar verdi. Daha sonra Sayın Valimiz; İlçe Kaymakam Vekilimiz, Belediye Başkanımız ve diğer daire amirleri ile birlikte Kore Gazisi Hüseyin AKSOY’u evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
İlçemizin sorunlarını yerinde inceleyen ve Belediyemizi ziyaret ederek onurlandıran Valimiz Sayın Salih AYHAN’a teşekkür ederiz.

Sivas Valimiz Sayın Salih AYHAN Belediyemizi ziyaret etti.