Geçtiğimiz günlerde Ulaş Belediye Başkanımız Turan İlbey mazbatasını alarak göreve başladı.

Sivas Adliyesi İlçe Seçim Kurulunda düzenlenen törenle mazbatasını Ulaş İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Emel Konuk'tan mazbatasını alan İlbey İlçeye gelerek eski belediye başkanı İsrafil Göçgün'den belediyenin mührünü aldı makamında tebrikleri kabul etmeye başladı .Seçim süreci boyunca kendisine destek veren herkese teşekkür eden Ulaş Belediye Başkanımız Turan İlbey, "Seçim süresince karşılıklı saygı çerçevesinde bir seçim geçirdik. Bundan sonra bizler, belediye meclis üyelerimizle birlikte önümüzdeki 5 yıl boyunca Ulaş'ta hemşehrilerimize daha iyi hizmet yapmanın gayretinde olacağız. Her bir vatandaşımızın memnuniyeti bizim için önemli bir kriter olacak.Ulaş'ı daha ileri noktaya taşımak için çalışacağız" dedi.

Devir teslim törenine katılan MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek ise, İlbey'e başarılar dileyerek yarım kalan yada yeni projelerin hayata geçirilmesi için ellerinden gelen hertürlü desteği vereceklerini kimliğinde Sivas yazan herkes bizim gardaşımızdır hizmette de ayrım yapıyacağından emin olduğum Turan İlbey'in yanında olacaklarını ifade etti.

Devir Teslim törenine, MHP İl Başkanı Özkan Turan Navruz, MHP İlçe Başkanı Burhanettin Durak , İl Genel Meclisi üyeleri, Belediye Meclisi üyeleri ve partililer katıldı.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ TURAN İLBEY GÖREVE BAŞLADI