1. Ulaş Kültür  Festivali  Ulaş İlçe ve Köy halkınının katılımıyla  geçtiğimiz hafta sonu Ulaş gölü mesire alanında gerçekleştirildi. İlçe Kaymakamı M. Sami YILMAZ, Belediye Başkanımız İsrafil GÖÇGÜN ve SUDEF Başkanı Erol BULUT'un katılımıyla gerçekleşen festivalde misafirlere yöresel ev yemekleri ikram edildi. Belediye Başkanımız İsrafil GÖÇGÜN yapmış olduğu konuşmasında birlik ve baraberliğimizin pekişmesine vesile olan Ulaş Kültür Festivali için emeği geçen herkese teşekkür ederek festivale teşrif eden tüm Ulaş halkına ve çevre köyden gelen gurbetçilere  iyi eğlenceler diledi . Yerel ve ulusal sanatçıların sahne aldığı festivalde ata sporumuz olan cirit oynandı. 1. Ulas Kültür  Festivali  akşam saatlerine kadar devam etti.

Ulaş Kültür Festivali