Ulaş Belediyesinin sosyal faaliyetler kapsamında başlattığı futbol kursu sona erdi.

Futbol kursunu tamamlayan 8-12 yaş arası 30 öğrenci için halı sahada tören düzenlendi.

Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz ve Belediye Başkanı İsrafil Göçgün, törende öğrencilere katılım belgelerini verdi.

Kaymakam Yılmaz, törende yaptığı konuşmada, futbol kursunun açılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanı Göçgün'e teşekkür etti.

Kaymakamlık olarak bu tür spor faaliyetlerini önemsediklerini belirten Yılmaz, "Çocukları küçük yaştan itibaren spora da alıştırmamız lazım." dedi.

Göçgün de öğrencilerin dersleri dışında kursa katılarak futbolu öğrendiklerini, futbol oynadıklarını dile getirerek, "Bu kurs esnasında öğrencilerin kendilerine güvenleri geldi ve arkadaşlık bilinçleri gelişti." diye konuştu.

Göçgün, belediye olarak sosyal faaliyetler kapsamında buna benzer sportif faaliyetleri düzenlemeye devam edeceklerini söyledi.

Futbol Kursu Sona Erdi