Ulaş Gölü Mesire Alanı'nda düzenlenen Bayramlaşma Programına Kaymakamımız Sn.Orhan ALTUN,Belediye Başkanımız Sn.İsrafil GÖÇGÜN,İlçe Daire Amirleri,Muhtarlar ve İlçe Vatandaiları katıldı.

Bayramlaşmaya gelen tüm misafirlerle tek tek ilgilenen Belediye Başkanımız Sn. İsrafil GÖÇGÜN "Bayramlar toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı,güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı,insanlar arası karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği,dostluk ve kardeşlik hislerinin güçlendiği günlerdir.Bütün bu değerleri barındıran dinimizin anlamlı günlerinden biri olan Kurban Bayramı özellikle yardımlaşmayı ifade etmektedir.Bu vesileyle toplumsal birliğimizi daha da güçlü tutmalıyız.Saygı değer hemşehrilerim sizlerle birlikte bir bayrami daha kutlamanın mutluluğunu ve heyecanını yaşarken,Kurban Bayramı'nın insanlığa,İslam Alemine,ülkemize,sağlık ve huzur getirmesini diliyorum." şeklinde konuştu.

BAYRAMLAŞMA