Sivas Milletvekilimiz  Sn  Ahmet Özyürek Belediyemizi ziyaret etti.  Belediye Başkanımız Sn Turan İLBEY ilçemizle ilgili çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Özyürek yaptığı açıklamalarda “ Başkanımızla Ankara da bir araya geliyoruz. Benim Ulaşlı’ya ve Başkana verilmiş sözüm var her zaman kendisinin yanındayım açamadığı kapıları birlikte açacağız yakın zaman da bazı projeleri ile ilgili Ankara da çalıştık ve yetkili kurumlarla görüşmelerimiz devam ediyor inşallah problemleri aşarak Ulaş'ı hak ettiği güzel bir yere getireceğiz. Başkanımız Ulaşımıza hizmet etmek istiyor. İlçede istihdam yaratmak ve kalkındırmak için çalışıyor geri kalmış projelerin ve kendi projelerinin hayata geçirilmesi için mücadele ediyor. Belediye Başkanımız Turan İlbey'in İlçede başarılı çalışmalar yapacağından emin olduğunu ifade etti.”

Belediye Başkanımız İlbey " Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek Milletvekili Özyürek'e çalışmalarında destek verdiği için teşekkür etti ve ilçemiz için hayırlı çalışmalar yapacağız " dedi.

MİLLETVEKİLİMİZ SN. AHMET ÖZYÜREK'İN   BELEDİYEMİZE ZİYARETTİ