Belediyemiz ve Ulaş Kaymakamlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen Demokrasi ve Milli Birlik Günü programına Vali Yardımcısı Mehmet POLAT ve Belediye Başkanımız Turan İLBEY Kamu Kurum ve Kuruluşlarının daire amirleri ve personelleri, siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve ilçe halkının yoğun katılımıyla İlçe girişinden Demokrasi meydanına kadar milli birlik ve beraberlik yürüyüşü yapıldı. Demokrasi meydanındaki programda konuşma yapan Belediye Başkanımız Turan İLBEY ‘Bu hain darbe teşebbüsü sadece devlete değil milli irademize de yapılmıştır bu darbe girişimi bizim hak ve özgürlüklerimizi ve bizi biz yapan değerleri elimizden almayı amaçlayan bir girişimdir. Milletimiz hem devletini hem de demokrasisini korumayı görev bilerek canı pahasına darbecilerin silahlarına engel olarak devletimizin iradesini ve demokrasisini kurtardı. Vatan uğruna canını siper eden yüce gönüllü kahraman tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor Gazilere Allah'tan şifalar diliyorum." dedi.
Belediyemiz tarafından Demokrasi Meydanında katılanlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

15 TEMMUZ  DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK  ETKİNLİĞİ