Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Sayın  Mehmet   GELDİ  Belediyemizi ziyaret etti. Kangal Belediye Başkanı  Sayın Mehmet ÖZTÜRK ve Kangal ile  Ulaş İlçeleri  Ak parti  İlçe Teşkilat  Başkanları,  Yerel Yönetimler  Başkanları,  Gençlik Kolları,  Kadın Kolları  Başkanları  Gennçlik ve Kadın Koları Yerel Yönetimler Başkanları, İl  Genel  Meclis  Üyeleri ve Belediye Meclis  Üyeleri  ile Belediyemiz Meclis salonunda toplantı yaptı.

Toplantı sonrası Belediye Başkanımız Sayın İsrafil  GÖÇGÜN  ve Kangal Belediye Başkanı  Sayın Mehmet  ÖZTÜRK  ile istişare   toplantısını gerçekleştirdi.

Ak Parti Yerel  Yönetimler Başkan Yardımcısı Sayın  Mehmet  GELDİ ‘ ye İlçemiz adına şükranlarımızı sunarız.

MAKAM  ZİYARETİ VE TOPLANTI