ULAS VE YENIKARHISAR MAHALLEMIZE HAYIRLI OLSUN .İlçemiz 1986 yılından bu yana su ihtiyacını Demircelik fabrikası soğutma suyundan karşılamaktaydı. Asbest borulardan ve sağlıksız koşullardan su temini yanında fabrikadan kaynaklanan arızalar nedeniyle halkımız sık sık mağdur olmaktaydi. Polietilen borularla ve modern projesi ile kendi şu ishale hattimizin kollektorlerine hemşehrilerimizin de katılımıyla bu gün ilk suyunu verdik çok şükür. Aynı hatla Yenikarahisar mahallemiz de beşgözler mevkiinden kaliteli suya kavuşuyor. Hem Ulaş merkezi hem de Yenikarahisar Mahallesi havalandirilmis ve ozonlama ile sterilize edilmiş içme suyuna kavuşuyor. İnşaat 50 gün içinde tamamlanmış olacak. İlçemize HAYIRLI OLSUN.

SU İSHALE  HATTI TEMEL AÇILIŞI